RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Закриття метро в Києві: коли чекати транспортного колапсу

Президент України Володимир Зеленський в своєму екстреному зверненні з приводу ситуації з коронавірусом і заходів щодо запобігання епідемії заявив, що метро в Києві буде закрито.

"Апостроф" звернувся з коментарем до прес-служби столичного метрополітену з питанням про те, чи планується закриття метро і коли саме воно відбудеться. Однак там поки що утримуються від відповіді. Як тільки ми отримаємо відповідну інформацію, відразу ж проінформуємо наших читачів.

Відзначимо, Володимир Зеленський у своєму зверненні сказав, що з 12:00 18 березня Міністерству інфраструктури варто заборонити залізничне, авіа, автобусне міжміське і міжобласне повідомлення, а також роботу метрополітенів. Рішення з цього питання надалі повинен прийняти Кабінет міністрів і відповідні розпорядження дати КМДА. Тільки після цього роботу метро буде припинено.

Нагадаємо, докладніше про плановані заходи проти коронавірусу читайте в матеріалі "Апострофа": Тотальний карантин: що сказав Зеленський в терміновому зверненні до українців.