RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Не витримали і дня: в Києві задумалися про відновлення метро

У Києві міська влада розробляє план заходів для відновлення роботи метрополітену в період карантину, проте будуть введені обмеження.

Про це з посиланням на секретаря Київради Володимира Прокопіва повідомляє ЦТС.

"Непрацюючий метрополітен - величезна проблема для міста. Але київська влада повинна виконувати постанову Кабінету міністрів. Ми разом з колегами розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями", - зазначив Прокопів.

За його словами, метрополітен повинен обслуговувати людей, що працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста.

"У столиці існує ще одна проблема: близько половини медбратів і медсестер київських лікарень доїжджають на роботу з сусідніх областей і вони критично необхідні на своїх робочих місцях. Тому також розробляємо програму для "Київпастрансу", щоб місто змогло забезпечити підвезення цих людей на роботу і з роботи ", - додав секретар Київради.

Нагадаємо, докладніше про карантин через коронавірус читайте в матеріалі "Апострофа": Як в Україні працює громадський транспорт: фото і відео "карантину" в різних містах.