RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Києві зупиняють громадський транспорт: Кличко назвав дату, відео

У суботу, 21 березня, мер столиці Віталій Кличко підтвердив попередню інформацію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про те, що в Києві будуть припинені пасажирські перевезення в громадському транспорті.

Про це Кличко повідомив під час брифінгу в КМДА.

За його словами, з понеділка, 23 березня, користуватися громадським транспортом в Києві зможуть тільки власники спецперепусток. Їх отримуватимуть медики, рятувальники, працівники житлово-комунального господарства, аптек і продмагів, а також співробітники стратегічних підприємств.


Обмежувальні заходи не стосуються власників особистого транспорту. Їх пересування містом наразі не обмежено.

Віталій Кличко підкреслив, що ця міра вимушена і закликав киян до максимальної самоізоляції, скептиків мер столиці попросив подивитися на сумний досвід Італії.

"Не треба влаштовувати шашлики в парках, вести дітей на дитячі майданчики, гуляти компаніями по вулицях. Ваше здоров'я - у ваших руках!" - заявив він.

Як раніше повідомляв "Апостроф", міністр внутрішніх справ Арсен Аваков раніше повідомив, що в Києві будуть припинені пасажирські перевезення для всіх жителів, за винятком співробітників екстрених служб аптек і продуктових магазинів. За його словами, такі обмеження повинні були ввести вже в неділю, 22 березня.

Нагадаємо, що вранці 21 березня в Києві через карантинні заходи тривав колапс з громадським транспортом. На зупинках збиралися великі черги, люди чекали транспорт 40-50 хвилин.