RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Погрожував розправою "копам": у Києві чоловік нахабно порушив карантин і поплатився, відео

На столичному Подолі правоохоронці склали два адміністративних протоколи на чоловіка, який агресивно відреагував на їх попередження не порушувати правила карантину.

Коронавірус вбив 82 тисячі осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Поліцейські зробили зауваження чоловікові за його перебування в парковій зоні, а він в свою чергу почав провокувати конфлікт і погрожувати фізичною розправою дільничним офіцерам поліції. Співробітники правоохоронних органів намагалися роз'яснити порушнику правила з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Поліцейські запропонували йому залишити заборонене для перебування місце без складання адмінпротоколу, проте останній відмовився і почав чинити опір. При цьому він також висловлювався нецензурною лайкою.

Правоохоронці доставили чоловіка до районного управління поліції для встановлення його особистих даних і для з'ясування всіх обставин події. Відносно нього склали два протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) і за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Встановлено, що правопорушник - це киянин, 1986 року народження, який вже потрапляв в поле зору правоохоронців за адміністративні правопорушення. Адміністративні матеріали передані до суду для прийняття відповідного рішення.

Як повідомляв "Апостроф", в Кенії співробітники поліції застрелили 13-річного хлопчика, який вийшов на балкон свого будинку під час комендантської години.