RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві грабіжник розгулював по вулиці з автоматом: фото

Київська патрульна поліція затримала громадянина, який після скоєння розбійного нападу в столиці йшов по вулиці, погано сховавши в сумці автомат.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Патрульної поліції Києва.

На дивного чоловіка, який йшов по вулиці з сумкою, з якого стирчало щось схоже на дуло зброї, звернули увагу перехожі і повідомили про це по телефону 102. Перевіряючи інформацію, поліцейські виявили на одній з вулиць Дарницького району столиці схожого за описом громадянина.

У розмові з поліцією, чоловік помітно нервував. При ньому виявилася значна сума грошей, походження яких він пояснити не міг. При поверхневому огляді поліцейські виявили ніж, який було примотано до ноги скотчем.

Згодом чоловік розповів інспекторам, що в сумці дійсно мав зброю і показав місце, де її сховав. Поліцейські затримали громадянина.

"У зазначеному молодою людиною місці, патрульні виявили предмет, схожий на вогнепальну зброю і, ймовірно, патрони до нього. У процесі спілкування чоловік розповів, що причетний до розбійного нападу на вулиці Садовій. Громадянин, якого затримали патрульні, ймовірно, під загрозою вогнепальної зброї заволодів грошовими коштами з продуктового магазину ", - уточнили в прес-службі патрульної поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації дій затриманого.

Як раніше повідомляв "Апостроф", київська поліція затримала трьох підозрюваних у скоєнні грабежів і крадіжок у підприємців, серед жертв бандитів - депутат районної ради.