RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Досить воювати з людьми: мережі вибухнули через заяву Кличка про терміни відкриття метро в Києві

Жителі Києва активно обговорюють недавню заяву мера Києва Віталія Кличка, він попросив Кабмін з 25 травня відкрити метро.

Про це вони пишуть у соцмережі.

Кияни підтримують ініціативу Кличко, але наполягають, що метрополітен потрібно відкрити ще раніше, не чекати 25 травня.

Відзначимо, що через карантинних обмежень та закриття метро, жителі зіткнулися з труднощами - на роботу доводиться добиратися на таксі навіть тим у кого є спецпропуски, оскільки маршрути наземного транспорту обмежені.

"Автобусів в центрі злякався? Правильно зробив ... краще не доводити натовп... а то мало чого", "Браво! А ті, хто говорить про недодержання дистанції і тд. Ви подивіться, що твориться в супермаркетах. Ага, так і бачу ту дистанцію, коли тобі на голову лізуть. Ще коли в Україні не було випадків, січень-лютий, в метро зовсім не було людно, дехто в масках", "Відкривайте з 22 травня... за вихідні люди звикати будуть до нових умов поїздок в метро", "Правильно! Тільки встановити пенсіонерам також платний проїзд - менше будуть їздити без необхідності", "Досить воювати з ринками, великі столичні ринки не відкриті, відвідуваність людьми ринків не більше, ніж в епіцентрі , - пишуть вони.

Детальніше про транспортний колапс у Києві після ослаблення карантину читайте в матеріалі "Апострофа": Логістичне пекло: чому вихід з карантину обернувся великими проблемами.