RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Киянка провела романтичний вечір на Гідропарку і стала жертвою свого залицяльника

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який зґвалтував жінку в парку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У поліцію звернулася 37-річна громадянка, яка розповіла, що в Гідропарку познайомилася з чоловіком. Вони разом провели час, а потім він запропонував провести її додому. По дорозі, біля недобудованої будівлі в парку на вулиці Верховинній у Святошинському районі, він застосував силу і згвалтував її.

"Провівши першочергові слідчі дії, ми затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Хмельницької області, 1990 року народження, який в скоєному зізнався", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", пізно ввечері 15 червня в Харкові відбувся страшний інцидент: група хлопців згвалтувала неповнолітню дівчину.