RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

У Києві жінка намагалася проникнути в чуже авто і влаштувала "шоу" з виправданнями

У Києві жінка о 6 годині ранку півгодини намагалася проникнути в чужу припарковану у дворі машину. У відповідь на обурення власниці авто вона придумала неймовірну історію.

Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

Власниця машини півгодини спостерігала, як жінка намагається відкрити її. Коли вона запитала, чого вона хоче, та почала, схоже, на ходу придумувати виправдання. Вона заявила, що нібито якась жінка пообіцяла їй кудись її відвезти, вона заплатила їй і після цього жінка зникла.

З якою метою, навіть в рамках придуманої легенди, героїня відео намагалася проникнути в авто, залишається незрозумілим - не збиралася ж вона їхати на машині самостійно.

При цьому вона не просто намагалася відкрити двері, але також чіпала багажник. Господиня машини пообіцяла викликати поліцію.

"Ця тьотя чомусь вирішила, що може проникати в чуже авто. Ще придумала якісь безглузді відмазки. Як думаєте, що вона хотіла від авто?", - підписав кадри автор публікації.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві правоохоронці затримали донеччанина біля автомобіля, який він намагався пограбувати. Чоловік цеглою розбив вікно машини киянина, але витягнути техніку не зміг і застряг. Поліцейські звільнили його і забрали до відділку.