RU  UA

Понад 500 аварій за півдня: дайджест ДТП в Києві 11 грудня

У столиці України Києві - справжній транспортний колапс. Станом на ранок 11 грудня патрульні зареєстрували близько 500 аварій, з яких сім - із загиблими та травмованими. І це лише статистика за півдоби.

Подробиці - у сюжеті випуску Апостроф News о 14:00 на Апостроф TV.

А минулого вечора, коли столицю скувала суцільна ожеледиця внаслідок крижаного дощу, патрульні зафіксували майже 1 500 повідомлень про ДТП. Восьмеро людей загинули, майже 100 травмувалися.

Дивіться: Ожеледь до наступного тижня: як Київ виживає у крижаний апокаліпсис

Від самого ранку у столиці також сталися чисельні ДТП через ожеледицю.

Смертельну ДТП зафіксували на лівому березі міста на вулиці Ентузіастів. Водій легковика не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Внаслідок аварії одна людина загинула. Ще двох травмованих госпіталізували.

Масштабна аварія сталася в одному зі спальних районів міста. В автотрощу потрапило одразу п'ять автівок. Рух вулицею перекрили на кілька годин.

На Броварській Кільцевій не розминулися вантажівки. Внаслідок аварії ніхто не травмувався. Хто спричинив ДТП - з'ясовують слідчі.

Тим часом, кожні 10-20 хв з'являється інформація про все нові ДТП. Водії масово викладають відеоролики, де закликають людей не сідати за кермо без нагальної потреби. Патрульні поліцейські радять вмикати фари та пильно слідкувати за дорогою.