RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Жлобство по-київськи: журналіста шокувало оголошення про оренду квартири, фото

У Києві в 40 хвилинах ходьби від станції метро Нивки за 6 тисяч гривень на місяць, плюс комунальні платежі, здається дуже маленька квартира, в якій немає навіть плити для готування.

Цим в Facebook обурився український журналіст Євген Спірін.

Спірін - переселенець з Луганська, який вже сім років, з початку війни на Донбасі, змушений жити на знімних квартирах. Він, за його словами, бачив всяке, але ця пропозиція вразила навіть його.

Власник позиціонує своє житло як "смарт квартиру студіо". У ній є раковина, унітаз, душ, тумбочка з трьома ящиками і для чогось витяжка. Навіщо вона - загадка, адже ніякої плити і місця для готування немає. Господар квартири зазначив, що житло - для двох, але можна жити і одному.

"За всю цю радість в 40 хвилинах від Нивок власник просить 2000 комуналки, 6000 застави і 6000 плати за місяць. І ще 3000 ріелтору. Разом, відразу на стіл 17 000 гривень. За коробку від вівсянки в яку навряд чи вміститься мій кед 47- го розміру", - пише Спірін.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Печерському районі столиці аферисти вкрали з арендованої квартири меблі і техніку на суму понад півмільйона гривень.