RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Метро Києва попередило про обмеження в роботі станцій

У Київському метрополітені нагадали про існуючі обмеження на вхід на станції метро в години пік і закликали дотримуватися умов карантину, зокрема, одягати маски і дотримуватися дистанції.

Таке оголошення з'явилося в середу, 10 лютого, на офіційній сторінці Київського метрополітену.

"Будь ласка, дотримуйтеся карантинних заходів, особливо маскового режиму. Нагадуємо, що для уникнення скупчень у вестибюлях, у пікові години станції можуть обмежуватися на вхід (НЕ ЗАКРИТТЯ). Просимо, за можливості, враховувати при плануванні поїздок.", - сказано в повідомленні, яке супроводжується ілюстративним плакатом.

У коментарях до цього оголошення кияни обурюються тим, що в метро ніхто не контролює масковий режим, називаючи такі нагадування вдаваною турботою про пасажирів.

"Почніть це реально контролювати, пустіть більше поїздів, щоб люди не набивалися в вагони під зав'язку, і ці плакати будуть не потрібні", - написав один із коментаторів.

Нагадаємо, що через погіршення погодніх умов багато жителів української столиці стали більш активно користуватися метрополітеном, тому у вівторок, 9 лютого, на станції "Контрактова площа" організувалася величезна пробка. На опублікованих знімках видно, що багато пасажирів не дотримувалися ні соціальної дистанції, ні маскового режиму.

Як повідомляв "Апостроф", сніг, що випав, ускладнив рух вулицями столиці. У деяких місцях дороги були практично не розчищені.