RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У метро Києва утворилася страшна тиснява - в переході море людей: фото і відео

Через погіршення погодніх умов багато жителів української столиці стали більш активно користуватися столичним метрополітеном, на станції "Контрактова площа" організувалася величезна пробка.

Фото і відео тисняви в метро, в якій ніхто не дотримується соціальну дистанцію, публікують користувачі соцмережі Facebook.

Один з пасажирів, Олександр Мамзуренко висловив припущення, що в цій ситуації винне керівництво метрополітену, за розпорядженням якого на станції "Контрактова площа" проводиться заміна турнікетів і тому обмежений вхід і вихід в певні дні.

"Не дивлячись на те, що ще тиждень тому нам обіцяли сильний сніг, там так і не змогли перенести плани по заміні турнікетів хоча б на тиждень. Тому в день найбільшого снігопаду весь вестибюль "Контрактова площа" в центрі міста, в районі з купою офісів і підприємств, був закритий", - написав киянин.

На одному з входів в вестибюль станції пасажирів пропускали тільки через одні двері. Роздратовані цим люди ледь не виламали другі двері.

У коментарях користувачі мережі не приховують свого обурення.

"Контрактова і це тільки вхід, і ви ще не бачили, що відбувається перед турнікетами", - пише один з коментаторів.

Деякі намагаються жартувати з приводу того, що лінію обмеження в метро позначено людьми в жовтих шапочках.

"Станція "Контрактова площа". Година пік. Голос із гучномовця,"Станція має обмеження на вхід, щоб уникнути скупчення людей". Все логічно. Люди в жовтих шапках позначають лінію обмеження скупчення", - йдеться у підписі до опублікованого фото.

Те, що твориться в метрополітені, чітко видно на відео, опублікованому в мережі.


"Ось таааак я їду додому. Це Контрактова. Дотримуємося дистанцію", - сказано в підписі до знятим кадрам.

Як повідомляв "Апостроф", сніг, який випав, ускладнив рух вулицями столиці. У деяких місцях дороги практично не розчищені.