RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Києві брили льоду падають з дахів і калічать людей і авто: свіжі фото і відео

У Києві через відлигу, яка почалася після рясних снігопадів, з дахів будівель падають брили скупчився там льоду і снігу, травмуючи пішоходів і завдаючи Пошкодження автомобілів.

Відповідні фото і відео опубліковано в Telegram-каналі "ДТП. Київ".

На вулиці генерала Воробйова (колишня Курська) було зафіксовано падіння велетенської крижини, яка лише дивом не догодила в припарковані возде будинку автомобілі.


"Водії щасливчики, пощастило. А могло б впасти на авто", - зауважив автор відео.

У дворі будинку на вулиці Саксаганського бурульки і замерзлий сніг, падаючи з даху, зачепили автомобілі, що стояли внизу. Сильні пошкодження отримав Hyundai Tucson.

Від льодопаду з дахів будинків страждають також пішоходи. Відеореєстратор автомобіля, що проїжджав біля Бессарабської площі, зафіксував момент падіння льодової брили з даху будівлі біля "Пузатої хати". "Дивом нікого не вбило", - відзначили в підпису до відео.


Патрульна поліція Києва також опублікувала відеозапис падіння брили снігу на вулиці Прорізній, яка звалила з ніг пішохода.


Нагадаємо, що раніше в Полтаві з даху п'ятиповерхового житлового будинку впала брила льоду, травмувавши малолітню дівчинку.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві водій, який з необачно залишив свій автомобіль біля розважального центру "Dream Town", буде змушений витратитися на ремонт. На його машину впала велика брила льоду з даху будівлі.