RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Киянам будуть повертати гроші за вимушені пересадки в метро: як і коли запрацює система

Від сьогодні відбуватиметься компенсація поїздок киянам, які були вимушені робити пересадки на станції метро "Либідська" у зв’язку із закриттям частини "синьої" гілки підземки.

Про це повідомляє "Київпастранс".

Читайте також: Ситуація погіршується: над тунелем метрополітену в Києві почали просідати будівлі, фото

Зазначається, що місто компенсує проїзд у тимчасових маршрутах №№ 2-М, 60, 43-К та додаткові поїздки у метро на "синій" гілці.

"Наприклад, якщо скористатися автобусом 2-М з "Теремків" до "Либідської", а потім доїхати у центр на метро – то одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Навіть за 2 або 3 вимушені пересадки все одно сплачуєте лише одну поїздку. Але час у дорозі не має перевищувати 2 години, щоб компенсація спрацювала", – пояснив "Київпастранс".

Також, Департамент транспортної інфраструктури КМДА повідомив, що проїзд буде коштувати не більше 8 гривень. Тобто вартість залишиться такою ж, як до ремонту "синьої" гілки.

Зазначимо, що компенсація діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, створених з поїздок. Карту потрібно валідувати у наземному транспорті та метро під час кожної пересадки, як зазвичай. Поїздки за вимушені пересадки повертаються на карту вже наступної доби. Такий принцип компенсації діятиме, доки триватиме ремонт між станціями "Деміївська" та "Либідська".

Раніше ми писали про те, що поліція прийшла з обшуками до київських метробудівців

  • Вас також може зацікавити:

Як працюватиме човниковий рух потягів на закритих станціях метро: названо ймовірні сценарії

Могло статися непередбачуване: у метро Києва виявили нову тріщину

Вода по підошву і вище: метро Києва затопило, відео