RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Україна увірвалася в топ-20 рейтинга Pornhub: що дивляться

Найбільший порносайт світу Pornhub опублікував свою щорічну статистику відвідувань: Україна потрапила в топ-20 країн, які забезпечують сайту трафік.

Про це йдеться в опублікованому на Pornhub звіті.

Як наголошується, Україна опинилася на 16 місці, обігнавши по трафіку Росію, Швецію і Аргентину. Перше місце зі значним відривом займають США.

Що стосується конкретних вподобань, то, судячи зі статистики пошукових запитів, найбільше українці цікавляться мальованою порнографією японського виробництва. Запит "Anime" виріс на 367% і став номером один у списку. За ним слідують звичайний "sex". Як і раніше популярний запит "Russian", також як і "Russian MILF".

Найбільш популярні актриси в Україні - Саша Грей (Sasha Grey) і Ельза Джин (Elsa Jean).

Крім того, українці займають одну з перших позицій у рейтингу по тривалості візитів на сайт: в середньому тримаються за 10 хвилин, 26 секунд.

За статевим поділом, 27% відвідування сайту забезпечують в Україні жінки, 73% - чоловіки.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в соціальній мережі Facebook порно, секс і еротика потрапили під повну заборону: на додачу до заборони публікації зображень статевого акту і оголеного тіла, заборонили обговорення сексуальних уподобань і навіть еротичні натяки.