RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Дні електронних комунікацій: експерти обговорять майбутнє телеком і медіа в Україні

З 30 травня по 2 червня 2019 року в передмісті Києва пройде третя міжнародна конференція "Дні електронних комунікацій України", скорочено - ДЕК.

Про це повідомляється на сайті заходу, тут же можна подати заявку на участь.

ДЕК - це майданчик для обміну передовим досвідом, ідеями та бізнес-пропозиціями. Учасники заходу: компанії - лідери ринку електронних комунікацій, телеком і медіа, а також ті, хто прагне ними стати. ДЕК заснували незалежні галузеві об'єднання: Інтернет асоціація України, Асоціація правовласників і постачальників контенту і Латвійська асоціація електронних комунікацій, в тому числі для об'єднання зусиль учасників індустрій в рішенні загальних юридичних, економічних та інших нагальних питань.

В ході конференції будуть оголошені новини про міжнародний досвід і якісна аналітика про нішеві тренди, новітні технологічні розробки, інші бізнес-можливості, конкурентні переваги їх застосування. Вечорами учасники ДЕК відправляються на берег Київського моря, щоб обговорити почуте і поділитися думками.

Місце проведення заходу - готельний комплекс "Джинтама-Бриз" в селі Глібівка Вишгородського району Київської області. Для членів асоціацій, партнерів та перших учасників передбачені спеціальні умови проживання.

Ключовою темою ДЕК-2019 стане цифрова трансформація, бачення майбутнього індустрії, євроінтеграційний вплив. Учасники зберуться, щоб дізнатися про прогнози від глобальних і креативних гравців по моделі форсайт, відстежити тренди і обмінятися думками щодо майбутнього, спробувати спрогнозувати нові напрямки подальшого розвитку. Про своє бачення сучасних трендів розкажуть агенти глобального супутникового оператора "SES","Huawei", лідера мобільного зв'язку "Kиївстар", 1 + 1 Media, COSMONOVA | NET, також запрошені представники інших відомих компаній.

Голова правління Інтернет асоціації України Олександр Федієнко зазначив, що розгляд конкретних кейсів впровадження технологій Інтернету речей і успішний досвід першопрохідців стане логічним продовженням основної теми заходу.

Особливу увагу буде приділено речам, які повинні лягти в основу успіху телекомунікаційних компаній і галузі в цілому: впровадження європейських стандартів у сфері телеком і медіа, цивілізоване ринкове ціноутворення, справедливі правила доступу до інфраструктури комунікацій, захист авторського права і боротьба з піратством.

"Окремим блоком програми передбачено розгляд питань розвитку ринку платного телебачення, його регулювання, налагодження партнерської взаємодії провайдерів і правовласників. Поговоримо про новий проект Закону України "Про аудіовізуальні послуги", визначимо загальні пропозиції", - зазначила Наталія Клітна, голова правління Асоціації правовласників і постачальників контенту.

ДЕК запропонує учасникам безліч майданчиків для спілкування, networking і тематичні вечірки. Одна з них - Lock & Key-party - пройде під тегом "проти блокування ресурсів в мережі Інтернет".

Програма заходу скомпонована таким чином, щоб кожен учасник отримав максимум користі, поповнив скарбничку новими діловими зв’язками, вигідними пропозиціями, ідеями та цікаво провів час.

Подробиці програми, умови участі читайте на сайті http://dek.org.ua/uk/