RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Відома журналістка згадала, як Пальчевський видав "комплімент" про її вузькоокість

Після скандального інтерв'ю журналістам "ВВС Україна" бізнесмена і політика Андрія Пальчевського головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва згадало про своє спілкування з ним 10 років тому.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Переглянула інтерв'ю Пальчевського ВВС. І згадала про свій кумедний досвід. Рік 2010, Пальчевський - заступник міністра спорту, спливає скандал щодо російського паспорта. Ми з [журналістом] Олексієм Бойко приходимо на інтерв'ю і з порога Пальчевський видає коментар з приводу нашої з Льошею вузькоокості. Я починаю задавати питання про громадянство і Пальчевський вибухає. Спочатку каже мені, що я по-узбецьки на нього дивлюся, а коли я кажу, що я взагалі-то кримська татарка робить коментар про те, що татари влаштували в Кафі найбільший невільничий ринок в Європі", - розповіла Мусаєва.

Вона зазначила, що інтерв'ю було записано, проте потім Пальчевський відмовився його погоджувати.

"Ми його все одно опублікували. Через пару тижнів Пальчевського звільнили", - додала журналістка.

Нагадаємо, Пальчевський звинуватив журналістку "ВВС Україна" Діану Куришко в неточному цитуванні його слів. В ході інтерв'ю журналістка згадала сказану Пальчевським фразу про "возз'єднання" українського та російського народів. "Чим більше і грубіше ви будете лаяти Україну, тим далі ми будемо від нашого щасливого дня возз'єднання", - говорив політик 22 березня 2019 року в ефірі програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1" пропагандистці Ользі Скабєєвій. В інтерв'ю "ВВС Україна" він заявив, що не вживав слово "возз'єднання". "Якщо ваша цитата помилкова, ви цілуєте поділ своєї сукні і говорите:" Вибачте за брехню", - сказав Пальчевський журналістці.