RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Нова техніка і екіпаж: World of Tanks готує цікаві сюрпризи для гравців, відео

Розробники популярної комп'ютерної гри World of Tanks розробили для користувачів гри новий контент, який буде полягати в розробці нової техніки, карт, гілки різних націй, в переробці обладнання.

Так, розробники подбали про створення "Екіпаж 2.0". У ньому не буде окремих танкістів зі своєю спеціалізацією, так як їх місце займе один командир. Команда перегляне систему навичок. Зокрема, їх кількість збільшиться приблизно до 25. Також з'явиться можливість вибирати, в якому напрямку розвивати навички. Також буде можливість створювати кілька конфігурацій екіпажу для кожної машини. Після появи "Екіпажу 2.0" весь накопичений досвід старих екіпажів дозволять використовувати для навчання нових.

Wargaming крім цього мають намір додати нові види обладнання і змінити характеристики старого. Буде введено велику кількість балансових правок. Творці гри переглянуть гілки техніки, щоб нам було зручніше перемикатися між гілками різних типів.

Оновлені версії режимів "Лінія фронту" і "Сталевий мисливець" повернуться в World of Tanks. На початку 2020 року в грі пройде подія "Битва блогерів", завдяки якій можна буде заробити круті нагороди і роздобути в екіпаж танкіста з унікальним озвученням. До речі, він буде виглядати як один з блогерів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Twitter назвав найбільш обговорювані теми 2019 року.