RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Виганяли диявола: в Панамі знайшли могилу сім'ї з тілами вагітної матері і дітей

На північному заході Панами знайшли могилу, де були поховані тіла семи осіб, в тому числі і дітей.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на телеканал ВВС.

Таку страшну знахідку виявили в регіоні Нґобе-Буґле. Серед загиблих там побачили тіла вагітної жінки і її п'ятьох дітей.

На думку місцевої влади, це стало результатом екзорцизму, який провела релігійна секта. Саме в тому районі зараз проживає корінне населення і контролююча релігійна секта. А могили знайшли в місцевості в 250 км від міста Панама, де територію контролює релігійна секта під назвою "Новий світ Бога".

Старший прокурор Рафаель Балоес заявив, що могилу виявили після того, як місцеві жителі повідомили владі, що місцева секта утримує кілька сімей проти їх волі.

"Вони в цій структурі проводили ритуал. Під час цього ритуалу тримали проти їхньої волі, жорстоко з ними поводилися. Всі ці обряди повинні були вбити їх, якщо вони не покаються в своїх гріхах", - розповів Балоес.

Відзначають, що ще 15 осіб були звільнені з полону, вони були поранені. За підозрою у вбивстві затримали десять осіб. Почалося слідство.

Очікується, що підозрювані, серед яких неповнолітня людина, з'являться в суді 17 або 18 січня.

За деякими даними, одним із заарештованих є батько вагітної жінки, знайденої в могилі.

Як повідомляв "Апостроф", в графстві Сомерсет (Великобританія) археологи наткнулися на римський некрополь - десятки поховань дорослих і дітей.