RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Футболісти збірної України погрались зі швидкістю: опубліковано фото

Футболісти збірної України під час підготовки до Євро-2016 на одному з курортів острова Сардинія в Італії відпочили від напружених тренувань і відвідали місцевий картодром, де влаштували справжні змагання на швидкість.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Незважаючи на те, що мова йшла про перегони на трасі, тренерський штаб збірної дозволив футболістам взяти участь в заїздах, благо аматорський картинг - досить безпечна річ, і ймовірність отримання травми або будь-якого пошкодження досить низька. Як би там не було, але гравці з усієї серйозності підійшли до змагань і показали свої найкращі якості управління болідами.

Так, в кваліфікації партнери по "Шахтарю" та куми Андрій Пятов і Олександр Кучер, однак уже в основних заїздах вони не спромоглись скористатися перевагами "поул-позишн". У підсумку, в трьох гонках перемогли відповідно Андрій Ярмоленко, Максим Малишев та Артем Кравець. Вони, а також ті, хто прийшов до фінішу слідом за ними, пробилися до суперфіналу. З перших секунд змагань лідерство в ньому захопив капітан збірної України Руслан Ротань. Саме він і став переможцем гонки. Другим виявився Кравець, третім - Малишев.

Фото: ФФУ

Нагадаємо, що на нинішній день в розташуванні збірної тренуються 26 основних футболістів, а ще шестеро - в резерві. 31 травня Михайло Фоменко повинен назвати офіційну заявку на турнір, який стартує 10 червня.

29 травня українці зіграють проти Румунії в Турині, а 3 червня готовність "синьо-жовтих" до Євро-2016 перевірить його ще один учасник - збірна Албанії. На ЧЄ 2016 збірній України будуть протистояти Німеччина (12 червня, Лілль), Північна Ірландія (16 червня, Ліон) і Польща (21 червня, Марсель).

Як повідомляв "Апостроф", у мережі обурені викликом до збірної України скандального футболіста Євгена Селезньова, який навесні виступав за російську "Кубань".