RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Євро-2016: з'явилося зворушливе відео за участю капітана "Шахтаря"

Капітан "Шахтаря", захисник збірної Хорватії Даріо Срна не зміг стримати емоції перед стартом поєдинку 2-го туру групового турніру Євро-2016 проти Чехії.

Срна розплакався під час виконання національного гімну Хорватії: крім важливості самого моменту перед відповідальним поєдинком на емоції футболіста вплинула нещодавня смерть батька, звістка про яку застало його під час матчу 1-го туру проти Туреччини. Даріо відразу ж після поєдинку покинув розташування команди, проте повернувся до наступної гри команди.

"Всі знають про останню волю мого батька: він хотів, щоб я повернувся на турнір і продовжив грати за збірну. Все, що було у нього в житті, він вклав у мене і в мою кар'єру. Якби не він, мене б тут не було ", - зазначив Срна після свого повернення в збірну Хорватії.

Нагадаємо, що до другого туру Євро-2016 хорвати підійшли з 3 очками в активі. У разі перемоги над Чехією вони зроблять серйозний крок у напрямку до плей-офф чемпіонату.

Як повідомляв "Апостроф" 17 червня визначився ще один учасник 1/8 фіналу Євро-2016: завдяки перемозі над Швецією 1: 0 в плей-офф зможе сиграт збірна Італії. Італійці склали компанію Франції.