RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Євро-2016: соцмережі бурхливо відреагували на програш Хорватії

У соціальних мережах програш збірної Хорватії збірній Португалії в 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу викликав в основному розчарування.

"Хорватію-португалію дивився в півока. але чомусь дуже засмутився. майже як після україни-пн.ірландії. не те щоб сильно вболівав за хорватію. просто неправильно якось все це)" – пише у Facebook популярний український блогер Роман Шрайк.

"Найбільше в такі хвилини шкода малечу, яка зі своїми батьками вболіває за своїх. А потім, коли вони раптом!!! програють намагаються ридати, але приховують свої сльози, адже вони мужики. Ось з таких потім виростають такі, як їхні кумири. Спасибі, прекрасні хорвати! Кріштіану, собака, ти реально великий!!! Якщо б я, дошкільний Сергій, був на стадіоні і бачив, як програють наші, у мене , напевно, розірвалося б серце. Як же добре, що я вже доросліший...." – зазначає у свою чергу російський артист Сергій Белоголовцев.

"Спочатку вибула збірна України, тепер - Хорватія. Мабуть, далі буду вболівати за поляків", - коментує заступник голови Центральної виборчої комісії України Андрій Магера.

У свою чергу російський публіцист і сатирик Віктор Шендоровіч пояснює помилку хорватів.

А ось співробітник адміністрації президента України Володимир Курінний зловтішається.

Португалія вийшла в чвертьфінал Євро-2016, вирвавши перемогу у Хорватії в додатковий час у ніч на 26 червня.

Основний час матчу, що пройшов у Лансі, завершився внічию (0:0), а незадовго до закінчення додаткового часу португальці вирвали перемогу. На 118-й хвилині ворота суперника вразив Рікарду Куарежма.

У чвертьфіналі турніру збірна Португалії зіграє з національною командою Польщі, яка раніше завдала поразки Швейцарії.

Читайте на Апострофі, як проходив матч Хорватії з Португалією.