RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У мережі в захваті від патріотичного посту української легкоатлетки

Користувачі соціальної мережі Фейсбук із захопленням сприйняли пост української легкоатлетки Ольги Саладухи, в якому вона виставила фото в формі збірної України та патріотичної підписом: "Піша представляті ЦІ кольори".

Журналіст Тарас Корніюк звернув увагу на те, що спортсменка народилася в Донецьку і не дивлячись ні на що, як і раніше виступає за Україну.

"Це Ольга Саладуха. Одна із найсильніших легкоатлеток світу. Вона з Донецька, але завжди пишалась тим, що українка. Не секрет, зробити собі ім'я в професійному спорті коштує шалених коштів. Та Ольга не кивала в бік держави, що та щось їй зобов'язана. А йшла до своєї мети. Попереду Олімпіада в Ріо і наші сподівання на медаль. Вперед до перемоги!", - написав журналіст.

Фото: facebook.com/olga.saladukha

"Пишаємося тобою", - прокоментував пост відомий волонтер Андрій Боєчко. "Мене завжди переповнювали почуття, коли одягав жовто-блакитну форму збірної. Бажаю успішного виступу збірної і Вам особисто на Олімпіаді!", - Написав відомий у минулому український хокеїст, екс-капітан збірної України Василь Бобровников.

Нагадаємо, що Саладуха є чемпіонкою світу, а також бронзовою призеркою Ігор в Лондоні в 2012 році.

Додамо, що стрибунка сфотографувалася в новій формі української команди, яку було спеціально пошито для українських легкоатлетів відомим американським виробником спортивного одягу та екіпіровки до Олімпійських ігор. Форму було представлено напередодні в Києві на НСК "Олімпійський".

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, скільки легкоатлетів з України буде представлено на Олімпіаді в Ріо: на Ігри відправиться делегація з 65 спортсменів (46 жінок і 19 чоловіків).