RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Чорна смуга "Динамо": ЗМІ дізналися про важливу новину щодо тренера киян

Чорна смуга у виступах "Динамо" в сезоні 2016/17, яка розпочалася з поразки від "Ворскли" 0:2 в чемпіонаті Прем'єр-ліги 27 серпня в Києві і триває вже чотири поєдинки, може змусити керівництво клубу до відставки головного тренера Сергія Реброва.

Про таку можливість повідомляє "Спорт-Экспресс в Украине".

За інформацією журналістів видання, Ігор Суркіс дав Реброву, під керівництвом якого "Динамо" виграло два чемпіонства поспіль, завоювало два Кубки України і один Суперкубок, а нині вже чотири матчі не знає радості перемоги, ще один шанс. Показати, що поки команда керована і слухає наставника, Ребров може в поєдинку 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти донецького "Олімпіка". Він відбудеться 24 вересня в Сумах.

Втім, в матеріалі газети задаються питанням: чи буде Суркіс у разі невдачі (а "Олімпік" після 8 турів йде на 4-му місці) йти на такі різкі заходи напередодні поєдинку 2-го туру Ліги чемпіонів проти "Бешикташа" 28 вересня.

Нагадаємо, кияни не можуть перемогти вже чотири поєдинки поспіль. Примітно, що всі три поразки в нинішньому сезоні "Динамо" зазнало на НСК "Олімпійський" - від "Ворскли" 0:2, "Наполі" 1:2 і "Зорі" 0:1. Також за проміжок в три тижні "біло-сині" зіграли внічию 1:1 з "Шахтарем" у Харкові.

Додамо, що Сергій Ребров працює на посаді головного тренера "Динамо" з квітня 2014-го, коли він змінив біля керма клубу Олега Блохіна.

Як повідомляв "Апостроф", після поразки від "Зорі" Сергій Ребров зробив гучну заяву щодо свого майбутнього в "Динамо". За словами наставника, він не переживає, якщо найближчим часом президент Ігор Суркіс вкаже йому на двері.