RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скасування матчу-реваншу Кличко - Ф'юрі: офіційні організації відреагували

Всесвітня боксерська асоціація (WBA), пояс чемпіона світу якої належить супертяжеловесу з Великобританії Тайсону Ф'юрі відреагувала на спробу британця скасувати матч-реванш з українцем Володимиром Кличком.

Про те, що з приводу дій Ф'юрі думає президент організації Ґільберт Мендоса, повідомляє World Boxing News.

"Є ймовірність, що Тайсон Ф'юрі втратить свій титул. Поки ми не отримували ніякої офіційної інформації про стан його здоров'я. Як тільки отримаємо необхідну інформацію, ми будемо приймати рішення", - зазначив бос WBA.

Також послідувала реакція і Всесвітньої боксерської організації (WBO): на офіційному сайті розміщено повідомлення, що Ф'юрі протягом 10 днів повинен надати медичні документи, які обґрунтовують перенесення бою. Якщо ця інформація підтвердиться, то чемпіону світу буде надана перерва на 180 днів. При цьому WBO може позбавити Ф'юрі титулу або провести бій за звання "тимчасового" чемпіона світу.

Нагадаємо, що Ф'юрі, який виграв у Кличка за очками 28 листопада 2015 року та забрав у українця чемпіонські пояси WBO, IBF, WBA і IBO, вже вдруге переносить матч-реванш. Перший був запланований на 9 липня, але був скасований через травму щиколотки, яку отримав чемпіон під час однієї з тренувальних пробіжок. Сторони домовилися зустрітися 28 жовтня, але і на цей раз Ф'юрі пішов у відмову. За повідомленнями преси - через проблеми зі здоров'ям, а за уточненою інформацією - через те, що просто не хоче виходити в ринг проти Кличка.

Додамо також, що команда Кличка забронювала для наступного матчу арену в Гамбурзі - на 10 грудня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Тайсона Ф'юрі запідозрили у вживанні заборонених препаратів.