RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Туреччина - Україна: Шевченко зробив несподівану заяву

Після нічиєї 2:2 в матчі 2-го туру відбіркового турніру ЧС-2018 між збірними України та Туреччини наставник українців Андрій Шевченко зробив несподівану заяву, виділивши головні аспекти напруженого поєдинку у турецькій Коньї.

Про це зірковий у минулому футболіст розповів після матч, повідомляє dynamo.kiev.ua.

"Думаю, що в нашій групі будуть постійно сюрпризи. Всі прекрасно розуміють, що добути тут навіть один бал - дуже важко. Хоча ми вигравали по ходу зустрічі в два м'ячі ... Але результат - це результат, а для мене найголовніше, що команда показала хороший футбол ", - зазначив Шева.

Нагадаємо, що в першому таймі точні удари Андрія Ярмоленка з пенальті і Артема Кравця вивели "синьо-жовтих" вперед 2: 0, проте під завісу 45-хвилинки турки скоротили відставання. Після перерви небезпечні моменти мали обидві команди, але в підсумку, результат зустрічі вирішив 11-метровий у ворота Андрія Пятова. Його реалізував Хакан Чалханоглу. Українці перевершили суперника за кількістю ударів, а також щодо володіння м'ячем.

Українці ділять 3-4 місця в групі I з турками, в активі обох команд по 2 очка. Наступний поєдинок підопічні Андрія Шевченка проведуть 9 жовтня проти Косово на нейтральному полі в польському Кракові.

Як повідомляв "Апостроф", призначення Андрія Шевченка на посаду головного тренера збірної України в липні 2016-го викликало хвилю обурення в мережі. Більшість коментаторів відзначають відсутність тренерського досвіду в екс-футболіста, а також його родинні зв'язки з президентом ФФУ Андрієм Павелком.