RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Невдачі "Динамо": Суркісу дали пораду, як вийти з ситуації

Президенту "Динамо" і іншим керівникам київської команди необхідно переглянути політику клубу і більш реалістично подивитися на шляху подальшого розвитку.

Таку думку висловили експерти, які в розмові з "Апострофом" прокоментували недавні невдачі "біло-синіх" в чемпіонаті України і Ліги чемпіонів.

"Дніпро" розвалили, "Металіст" - "закопали". Тому необхідно виходити з того, що є. Якщо вже склалася така ситуація, що посилюватися немає можливості, треба пробувати виховувати своїх футболістів, давати їм хід, розвивати їх індивідуальні якості ", - вважає нападник киян 1980-х - початку 1990-х Олег Саленко.

Думку Саленко, кращого бомбардира ЧС-1994, розвиває головний редактор порталу football.ua Кирило Крижанівський.

"Топ-менеджмент клубу повинен пристосуватися до життя в нових умовах, коли рівень національного чемпіонату різко впав і немає можливості запрошувати сюди серйозних футболістів за серйозні гроші. Керівництву" Динамо "необхідно переглянути свої підходи до системи трансферів гравців, щоб не шукати багатомільйонних гравців на стороні і не підписувати сумнівних вільних агентів, а жити за рахунок своєї академії. Фактично, те, що в "Динамо" повинні були зробити добровільно за останні 10 років, доведеться зробити добровільно-примусово в найближчий рік-два. Якщо кияни не навчаться заробляти гроші і жити виходячи з реалій, а не бажань свого керівництва, то все може завершитися досить плачевно", - вважає журналіст.

Нагадаємо, що в Лізі чемпіонів "Динамо" після трьох турів йде на останньому місці групи В, а в чемпіонаті України в останніх семи матчах кияни здобули лише 2 перемоги, істотно погіршивши свої шанси в боротьбі з "Шахтарем" за золоті медалі першості, а заодно опинившись на третьому місці турнірної таблиці. 23 жовтня "Динамо" зіграло внічию 1:1 з "Олександрією", пропустивши гол за 11 хвилин до кінця поєдинку.

Про ситуацію в "Динамо" і погляд на проблеми в київської команди читайте в матеріалі "Апострофа" - Криза в "Динамо": все може закінчитися плачевно.