RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Ліга чемпіонів: букмекери оцінили шанси "Динамо"

1 листопада в столиці Португалії Лісабоні київське "Динамо" зустрінеться з "Бенфікою" в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів 2016/17: букмекери вважають, що в цій грі кияни програють і остаточно втратять шанси на вихід в 1/8 фіналу турніру .

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу киян приймаються ставки з показником 7,10, тоді як протилежне подія котирується з "відповіддю" 1,55. На те, що динамівці відвезуть з Португалії хоча б одне очко, можна поставити з коефіцієнтом 2,45.

Нагадаємо, після 3-х турів кияни займають останнє місце в групі В. "Бенфіка" йде третьою, на другій сходинці - турецький "Бешикташ", а лідирує - італійський "Наполі". 1 листопада неаполітанці спробують взяти реванш за поразку 2:3 в попередній зустрічі з турками. У разі перемоги в два м'ячі і більше (а в попередній зустрічі суперників перемогла "Бенфіка" 2:0), "біло-сині" обженуть португальців і наблизяться до групи лідерів.

Втім, аналітики мало вірять в те, що підопічним Сергія Реброва все-таки вдасться повторити успіх минулого сезону і вийти в 1/8 фіналу. На цю подію можна поставити з коефіцієнтом 20,0.

Як повідомляв "Апостроф", 29 жовтня у Києві "Динамо" розгромило "Карпати" 4:1 в рамках 13-го туру Прем'єр-ліги України. Голами у киян відзначилися Артем Бесєдін, Домагой Віда, Микола Морозюк та Павло Оріховський. Примітно, що Бесєдін та Оріховський забили свої дебютні м'ячі за київський клуб.