RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

З'явилася важлива інформація щодо майбутнього Кличка в боксі

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) готова санкціонувати чемпіонський бій між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа, на що раніше розраховував український боксер.

Про це повідомляє Sky Sports.

Напевно проведення такого бою, а вона означає можливість поборотися відразу за два чемпіонські пояси - WBA і IBF - тим, що володіє британець, прискорить процес відновлення Кличко після травми ноги, яка залишила його поза боксом мінімум до початку наступного року. Однак для цього необхідно виконання однієї умови: для початку Джошуа необхідно 10 грудня перемогти американця Еріка Моліну.

Нагадаємо, що спочатку поєдинок Кличко - Джошуа міг відбутися 10 грудня, однак спочатку процес переговорів загальмувався через мовчання WBA, а незабаром стало відомо про травму українського боксера. У підсумку, в команді українця заявили про те, що поєдинок може відбутися в березні-квітні 2017 року.

Як повідомляв "Апостроф", Володимир Кличко відреагував на заклики завершити кар'єру. За його словами, він не думав про це навіть після несподіваної поразки від Тайсона Ф'юрі в кінці 2015 року, тому збирається провести ще кілька яскравих боїв.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: