RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Зоря" зіграла внічию з "Фейєноордом" в Лізі Європи: відео голів

Луганська "Зоря" не спромоглась здобути першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи в матчі 4-го туру проти голландського "Фейєноорда": на гол Ніколая Йоргенсена на 15-й хвилині луганчани відповіли результативним ударом Форстера за хвилину до перерви. Граючи в більшості, українська команда так і не зуміла вразити ціль у другому таймі - 1:1.

Додамо, що гра відбулася на домашній арені "Зорі" в єврокубках в Одесі. В іншому поєдинку групи А турецький "Фенербахче" обіграв "Манчестер Юнайтед" 2: 1 в Стамбулі. Примітно, що один з голів у ворота іменитого опонента забив екс-вінгер київського "Динамо" Джермейн Ленс.

Таким чином, після 4-го туру луганчани залишилися на останньому місці в квартеті і майже втратили шанси на вихід в плей-офф. Лідирує "Фенер", а "Фейеноорд" залишився на другій сходинці турнірної таблиці. МЮ опустився з лідерів на 3-е місце.

Ще один представник України в Лізі Європи донецький "Шахтар" проведе матч 4-го туру о 22:05 - донеччани в гостях зіграють з бельгійським "Ґентом".

"Апостроф" проводить онлайн-трансляцію матчу "Ґент" - "Шахтар"

Як повідомляв "Апостроф", 1 листопада в Лісабоні "Динамо" вдруге в Лізі чемпіонів 2016/16 програла португальській "Бенфіці". Поразка 0:1 практично позбавило шансів динамівців на боротьбу за єврокубкову весну - вихід в плей-офф Ліги чемпіонів, або Ліги Європи.