RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Мейвезер зневажливо висловився на адресу Макгрегора

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу Флойд Мейвезер попросив журналістів і громадськість не порівнювати його з чемпіоном UFC Конором Макгрегором. За словами непереможного американця, він є живою легендою, і порівнювати його з такими персонажами – це неповага.

"Я не знав, що Макгрегора ніколи ніхто не перемагав, що він править в ММА вже 20 років, не програє і є чемпіоном світу у п'яти вагових категоріях. Я не знав цього. Тож ви, хлопці, повідомляєте мені щось нове, коли називаєте його Флойдом Мейвезером від світу ММА. Якщо хтось називає себе Флойдом Мейвезером від світу ММА, то мені хочеться запитати — заробляв він коли-небудь 300 млн доларів за один вечір? 100 млн? 70 млн? Він може сказати, що він Флойд Мейвезер в ММА, це нормально, але це неправда.

Я — легенда жива легенда. Я присвятив боксу багато років наполегливої праці, кров, піт і сльози, у мене була величезна команда, і ми виконали неймовірну роботу. Я думаю, що Конору потрібно продовжувати робити те, що він робить зараз, але не порівнюйте його зі мною, це абсолютна неповага.

Я — слон, а слони не сперечаються з мурахами. Слон настільки великий, що взагалі не помічає їх", — заявив Мейвезер, слова якого наводить boodandsweat.ru.

Раніше повідомлялося, що українець Олександр Усик завоював чемпіонський титул WBO.