RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Прапор їм у руки: Мутко відреагував на можливий бойкот чемпіонату світу в Росії

Віце-прем'єр уряду РФ Віталій Мутко відреагував на інформацію про можливий бойкот зарубіжних спортсменів чемпіонату світу з бобслею і скелетону, який відбудеться в Сочі в лютому 2017 року.

Зокрема, повідомлялося про те, що бойкотувати турнір можуть збірна США, а також олімпійська чемпіонка зі скелетону з Великої Британії Елізабет Ярнольд. Спортсмени висловлюють заклопотаність у зв'язку з ситуацією з допінгом у російському спорті, стурбованість допінг-контролем, а також особистою та інформаційною безпекою.

"Як до цього ставитися? Та ніяк, спокійно ставитися. Прапор їм у руки. Я абсолютно впевнений, що хлопці, спортсмени жодного відношення до цього не мають. Спортсмени - це люди однієї крові, вони з етапу на етап разом переїжджають, вони знають всі один одного. І все, що відбувається, знають. Я впевнений, що це так. Хтось їх підштовхує до таких речей.

Не приїдуть - ну, що зробиш? Бойкоти ми переживали, просто втратять багато. Вони ж, американці та інші, в захваті були від санно-бобслейної траси, від організації, від усього. Ось ця нескінченна (кількість спроб) дискредитувати Росію через спорт триватиме, це, звичайно, досягає своєї мети. У нас навіть деякі "друзі" всередині країни починають приєднуватися до цього. Завдання адже ще тут (всередині) знайти якісь слабкості", - наводить слова Мутка "Р-Спорт".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що російські депутати запропонували заборонити в країні популярний футбольний симулятор FIFA 17.