RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Зірка" обіграла "Карпати" у Львові: відеоогляд матчу Прем'єр-ліги

Вісімнадцятий тур української Прем'єр-ліги продовжився матчем у Львові, де "Карпати" приймали "Зірку". Зустріч завершилася перемогою гостей.

"Карпати" швидко відкрили рахунок завдяки точному удару Бланко Лещука з меж штрафного, але ще в першому таймі гостям вдалося відігратися - після дальнього удару від Бацули м'яч від штанги влетів у сітку. Після перерви команди забили три голи за п'ять хвилин, два з них - на рахунку гостей. Перейра красиво замкнув подачу з кутового, а Чачуа і Кучеренко забили ударами головою.

"Карпати" - "Зірка" - 2:3
Голи: Бланко Лещук, 6, Чачуа, 70 - Бацула, 30, Перейра, 69, Кучеренко, 74

"Карпати": Підківка, Мірошниченко, Кравець, Нестеров, Костевич, Лобай (Зубейко, 73), Кльоц (Чачуа, 58), Ксьонз (Грисьо, 78), Худоб'як, Вербний, Бланко Лещук

"Зірка": Паст, Мойя (Білоног, 54), Екіса, Перейра, Кучеренко, Полегенько, Загальский, Фаворов (Щедрий, 34), Бацула (Калінін, 83), Лупашко, Сітало

Попередження: Бланко Лещук, Кльоц, Нестеров, Худоб'як, Грисьо - Лупашко, Загальский, Білоног, Паст

Таким чином, "Зірка" набрала 18 очок і буде зимувати на восьмому місці. "Карпати" завершують осінню частину сезону з 5 очками, при цьому у львів'ян залишається незіграний матч проти "Олімпіка".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Ворскла" обіграла в Прем'єр-лізі "Волинь".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: