RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Майбутній суперник "Шахтаря" вибив "Реал" з Кубка Іспанії: опубліковано відео

Майбутньому супернику "Шахтаря" по Лізі Європи "Сельті" вдалося пройти мадридський "Реал" у чвертьфінальній стадії Кубка Іспанії. Після перемоги на виїзді (2:1) "Сельта" вдома зіграла з "Реалом" внічию (2:2).

"Сельта" тримала матч під контролем, двічі виходячи вперед. У ворота мадридців автогол забив Данило, ще один м'яч на рахунку Васса. У "Реала" відзначилися Роналду і Васкес, який на 90-й хвилині приніс гостям нічию.

"Матч був важким, було багато напруженості, яка привела до деяких необов'язкових втрат. Повинен привітати гравців, це їхня перемога, команда показала приголомшливий характер, ми завжди йшли в атаку. Ми знали, що у нас будуть проблеми, "Реал" змусив нашу оборону грати в героїчному режимі. Коли потрібно було створити їм проблеми, ми змогли це зробити. Не хочу перебільшувати значимість цієї перемоги", - зазначив після гри головний тренер "Сельти" Едуардо Беріццо.

У півфінал Кубка Іспанії, крім "Сельти", також вийшли "Атлетіко" і "Алавес". Четвертим півфіналістом стане хтось із пари "Барселона" - "Реал Сосьєдад".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Шахтар" проведе матч проти "Сельти" в Харкові.