RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Зозуля повернеться в "Бетіс" через невдоволення фанатів "Райо Вальєкано"

Український нападник Роман Зозуля повернеться в "Бетіс" з "Райо Вальєкано", в який менше доби тому перейшов на правах оренди. Про це повідомив спортивний директор "Бетіса" Мігель Торресілья.

Причиною такого рішення послужило невдоволення фанатів "Райо Вальєкано", які вважають, що Зозуля підтримує нацизм. Ультрас клубу вивісили на тренуванні команди банер з написом "Вальєкас - не місце для нацистів". Крім того, на стінах міста з'явилися написи "Геть Зозулю з Вальєкаса, геть нацистів з Вальєкаса", "Вальєкас разом з Донбасом" та інші. Палка дискусія щодо Зозулі розгорілася і в соціальних мережах.

"Ми отримали новини про те, що у Зозулі з'явилися проблеми з радикальними уболівальниками. Ми провели переговори з "Райо" і дійшли згоди, що для користі гравця буде краще, якщо він повернеться в Севілью", - сказав Торресілья в коментарі AS.

Відзначимо, що тепер Зозуля не зможе грати в офіційних матчах до кінця сезону, тому що вже двічі міняв команду і числився відразу в трьох клубах - "Дніпрі", "Бетісі" і "Райо Вальєкано".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Зозуля написав відкритого листа фанатам "Райо Вальєкано", у якому намагався пояснити, що не підтримує нацизм.