RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Проти ультрас "Райо Вальєкано" відкриють кримінальні справи

Професійна футбольна ліга Іспанії (LFP) ініціює відкриття кримінальних справ по відношенню до ультрас "Райо Вальєкано", які своїми погрозами зірвали трансфер українського нападаючого Романа Зозулі.

Як повідомляє AS, розслідування буде відкрито по відношенню до ультрас, які напали на президента "Райо Вальєкано" Мартіна Пресу, тих, хто виступив з погрозами на адресу Зозулі та Преси через офіційні спільноти фанатів "Райо" в інтернеті, а також тих, хто вивісив банер "Вальєкас - не місце для нацистів. Преса, тебе це теж стосується. Забирайся геть!" на тренуванні команди. Крім того, кримінальне покарання можуть понести ультрас, які ображали Зозулю в ході його першого тренування в "Райо Вальєкано".

"Ла Ліга ініціює відкриття кримінальних справ по відношенню до всіх тих фанатів, які перешкоджали трансферу шляхом примусу і погроз", - підкреслив президент LFP Хав'єр Тебас.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", через невдоволення і загрози фанатів Зозуля був змушений повернутися в "Бетіс". Однак тепер "Райо Вальєкано" готовий повернути Зозулю назад. Рішення залишається за гравцем, який заявив, що йому потрібно обговорити ситуацію зі своєю сім'єю.

Нагадаємо, що футболісти "Бетіса" висловили підтримку українському форварду.