RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Зосередимося на чемпіонаті: футболісти "Шахтаря" - про поразку в матчі з "Сельтою"

Футболісти "Шахтаря" поспілкувалися з журналістами після зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи з "Сельтою". Нагадаємо, що "гірники" поступилися вдома з рахунком 0:2. залишивши турнір. Перша зустріч завершилася перемогою українців з рахунком 1:0.

За словами хавбека "Шахтаря" Марлоса, його команда була близька до успіху.

"Хочу попросити вибачення у вболівальників за те, що не виправдали очікувань. Ми створювали моменти, але не вдавалося їх завершити. Я дуже засмучений, що не зміг сьогодні забити", - сказав він в інтерв'ю клубній прес-службі.

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна визнав, що команда мала чудові можливості для взяття воріт, але в цих епізодах "гірникам" не вистачило концентрації.

"Дуже прикро, що не пройшли в наступний етап Ліги Європи. Треба зробити аналіз цієї гри і рухатися далі. У нас сильна команда з хорошим характером. Треба зосередитися на чемпіонаті України і завоювати золоті медалі. Епізоди з суддівством коментувати не буду. Все одно вже нічого не зміниш. Хочу сказати велике спасибі вболівальникам, спасибі Харкову за те, що підтримували нас сьогодні", - зазначив хорват.

Хавбек "Шахтаря" Тарас Степаненко після матчу виділив гру голкіпера "Сельти".

"Такі матчі бувають, та й здорово зіграв воротар "Сельти". У нас були моменти в першому таймі, у другому іспанці пішли вперед, і у нас з'явилося багато вільних зон для контратак, але не пощастило. Важко після такої поразки, хлопці в роздягальні сидять сумні, похнюпивши голови. Прикро, звичайно, але це футбол. Щодо втоми, то в принципі це нормально, адже у нас була довга перерва. Важко на такому полі витримувати високий ритм, так і опорна нога постійно їхала, хоча я надів бутси з самими високими шпильками. У будь-якому разі не можна падати духом. Тепер необхідно виграти чемпіонат", - сказав він.

Раніше "Апостроф" публікував коментар до матчу "Шахтар" - "Сельта" від відомого тренера Олександра Іщенка.