RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Цуренко здобула титул на турнірі в Мексиці: опубліковано відео

Друга ракетка України Леся Цуренко здобула перемогу на турнірі WTA в Акапулько, Мексика. У фінальному матчі українка обіграла француженку Крістіну Младеновіч.

У першому сеті Цуренко віддала суперниці лише один гейм. Друга партія вийшла куди напруженішою, але за рахунку 6:5 українка з першої спроби подала на перемогу. Підсумковий рахунок - 6:1, 7:5.

Для Цуренко цей титул став третім у кар'єрі. Раніше українка двічі доходила до фіналів на турнірах в Стамбулі (2015) і Гуанчжоу (2016) і двічі перемагала.

"Я виграла свій третій титул у третьому фіналі, тобто у мене 100% результат у фіналах. Дуже задоволена такою статистикою, до того ж, перемогти в такому особливому місці, як Акапулько - це неймовірно. Я відчувала себе дуже впевнено в першому сеті, але в другій партії раптом почала нервувати. Крім того, Крістіна стала грати краще. Думаю, я відчула, що можу виграти цей титул, через що мені трохи додалося хвилювання. Дуже рада, що в результаті у мене вийшло перемогти", - наводить слова Цуренко після матчу btu.org.ua.

Нагадаємо, ця перемога стала вже п'ятою для українського тенісу в 2017 році: Ольга Савчук виграла парний титул у Хобарті, Олександр Долгополов став переможцем турніру в Буенос-Айресі, а Еліна Світоліна завоювала титули на Тайвані і в Дубаї.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що на шляху до фіналу Цуренко пройшла півфіналістку Australian Open.