RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Пустили газ: український уболівальник розповів про агресію хорватських поліцейських

Віце-президента Федерації футболу Криму Олега Комуняра, який в числі інших фанатів поїхав підтримати збірну України в Хорватії, затримала місцева поліція. Комуняр розповів про те, що хорватські поліцейські були агресивно налаштовані по відношенню до українських фанів.

Хорватська поліція була агресивно налаштована до українських уболівальників, прийняли негостинно. Якщо взяти конкретно мій випадок, то мене затримали на вході до стадіону. Поліція почала затримання незнайомого мені хлопця – уболівальника, я хотів за нього заступитися, а в підсумку разом потрапили в автозак. Там уже сиділи вболівальники збірної України, ми почали протестувати, у відповідь поліція пустила газ. Ми поїхали до відділення, де відібрали телефони й документи, не давали можливості зв'язатися з консульством, рідними й нашим супроводом", - розповів Комуняр в коментарі для "Крим. Реалії".

У результаті групі кримських фанатів все ж вдалося зв'язатися з Асоціацією уболівальників України, яка супроводжувала футбольних фанатів на виїзді, після чого інформацію про затримання фанатів передали в українське консульство. Вболівальників відпустили в ніч з 24 на 25 березня після сплати штрафу.

Нагадаємо, матч Хорватія - Україна завершився мінімальною перемогою господарів (1:0).

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що поліція затримала українських уболівальників у Загребі за акцію біля посольства РФ.