RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Нас обікрали: в "Шахтарі" залишилися незадоволені суддівством матчу проти "Динамо"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і півзахисник команди Бернард після поразки в матчі проти "Динамо" (2:3) висловилися про суддівство.

"Не тільки дві команди повинні поважати гру. Є ще третя, яка ні в якому разі не повинна поступатися в цьому відношенні. Те, що сталося в матчі проти "Динамо" - це те, що відбувалося протягом усього сезону. З однією лише різницею: тоді ми були дуже сильні, через що не виходило нас обікрасти. Але якби не були... Я абсолютно впевнений: була ще третя команда, яка хотіла, щоб вигравало "Динамо", а не "Шахтар".

Я хотів би після закінчення будь-якого матчу говорити: арбітри провели відмінну роботу. Однак є одна річ, яка вже дуже помітна. Коли щось не цілком зрозуміло і є якісь сумніви, вони ніколи не на користь "Шахтаря" - завжди проти нас. Обидва суперники показали хоробрість. Необхідно, щоб у суддів вона теж була. Але бригаді арбітрів не вистачило хоробрості, яка так потрібна. Я майже ніколи не говорю про суддівство - в Україні є багато дійсно хороших арбітрів. Просто потрібно перестати помилятися завжди в одну сторону", - зазначив Фонсека.

"Суддівство вкрай ускладнило завдання - це бачили всі. Мав бути наш аут, але його віддали "Динамо", і пішов гол в ворота "Шахтаря". Також вирішальним став момент з непризначеним пенальті. У багатьох епізодах людина буквально ховалася від гри. Дуже складно, адже таким був весь сезон. Не перший раз говорю про це публічно, але ніхто не приймає рішень і не висловлює своєї позиції, тоді як подібні помилки повторюються. Я просто не можу про таке мовчати, коментуючи матч", - наводить слова Бернарда офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, обслуговувала матч бригада арбітрів на чолі з Олександром Дердо.

Раніше "Апостроф" опублікував відеоогляд матчу "Шахтар" - "Динамо".