RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Суркіс пояснив, чому Ребров пішов з "Динамо"

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував відхід Сергія Реброва з поста головного тренера команди.

"Із Сергієм Станіславовичем у мене в понеділок відбулася розмова. Якщо ви помітили, я не оголошував про його відхід в надії на те, що у нього вистачить сил і мужності продовжити роботу в київському "Динамо". На нього останнім часом надавався великий тиск.

Сергій Станіславович чесно і дуже якісно робив свою роботу, завоювавши п'ять титулів. Але як часто трапляється у футболі, останній сезон виявився невдалим. Але я можу зрозуміти тренера, при цьому неодноразово пропонуючи йому продовжити контракт і, разом з ним, розпочату справу.

Дай Бог, щоб у футболі і в тренерському цеху були такі порядні люди, як Сергій Ребров. Всі тримаються за свою роботу, працюють, поки працюється, незалежно, дадуть вони команді результат, чи ні. А Ребров настільки любить київське "Динамо", настільки проникнуть серцем до клубу, що, оцінивши всі "за" і "проти", прийняв рішення взяти паузу. Відверто кажучи, до останнього моменту чекав, що у нього з'являться додаткові сили, адреналін, і він, засукавши рукава, продовжить будувати команду.

Мене Сергій Станіславович чесно попереджав, що цей сезон буде дуже важким, тому що можливостей підсилити команду, за певними обставинами, зараз не буду говорити якими, не було. Я перед ним знімаю капелюх і кажу величезне спасибі! Двері "Динамо" для нього завжди відкриті, ми завжди його чекаємо. Не має значення, в якій якості", - наводить слова Суркіса офіційний сайт "Динамо".

"Вважаю, Сергій Ребров залишив хорошу, боєздатну команду. Так, можливо, потрібно десь посилитися, підтягнути резерви. Сьогодні ми повинні з оптимізмом дивитися в майбутнє. Це краще, ніж Сергій Станіславович погодився б підписати контракт, і в силу якихось причин у нього б не вийшло", - також зазначив президент "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що новим головним тренером "Динамо", ймовірно, стане Олександр Хацкевич.