RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

"Ювентус" - "Реал": Роналду оцінив шанси команд на перемогу в фіналі ЛЧ

Лідер "Реала" Кріштіано Роналду поділився думкою про майбутній фінал Ліги чемпіонів, в якому мадридський клуб зустрінеться з "Ювентусом".

"Нам буде протистояти велика команда. Розуміємо, що попереду важкий матч, але ми - "Реал", а тому у нас хороші шанси на перемогу. "Ювентус" - це блискуча команда. "Ювентус" не випадково зіграє в фіналі Ліги чемпіонів. Це безперечно дуже серйозний суперник. Знаємо, що матч буде надзвичайно важким, а шанси в фіналах завжди 50 на 50.

Вони використовують щільну опіку, вважають за краще грати поруч з суперником - так само, як це робить "Атлетіко". Звичайно, у "Ювентуса" чудова оборона, але, якими б чудовими не були захисники, в будь-який обороні завжди можна знайти слабке місце. Ми повинні знайти ці слабкі сторони, скористатися простором, який дасть нам суперник, і забити завдяки цьому.

Цей матч буде дуже схожий на два наших останніх фіналу з "Атлетіко". Обидві команди спробують використати помилки суперника. Хто менше буде помилятися, той, ймовірно, і переможе. Сподіваюся, саме "Реал" допустить менше помилок", - сказав Роналду в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Апостроф" проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Реал" 3 червня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, де дивитися матч "Ювентус" - "Реал".