RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Хочеться пуститися в танок: у "Реалі" прокоментували перемогу в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан, а також футболісти команди прокоментували перемогу в фінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" з рахунком 4:1.

"Яскравий вийшов рік. Про більше і мріяти не можна. Ми виграли чемпіонат в останньому турі, два рази поспіль зіграли у фіналі Ліги чемпіонів, хоча це неймовірно важко. У нас був гідний суперник. Перший тайм вийшов важким, але в другому ми були явно сильнішими . Ми надавали більше тиску і фізично перевершували суперника. Ми показали видовищний футбол. Гра в пас і рух були фантастичними. Нелегко забити чотири голи такій команді, як "Ювентус".

Запорука нашого успіху в тому, що в цьому сезоні кожен відчував себе важливою ланкою, кожен вніс вклад. Мої гравці чудово відчувають один одного. Коли є це і талант, у тебе великі шанси на успіх. Я дуже радий і вдячний цьому великому клубу за те, щоб він дав мені можливість тренувати таких блискучих футболістів. Я щасливий. Хочеться пуститися в танок. І цим почуттям я теж зобов'язаний клубу", - наводить слова Зідана офіційний сайт УЄФА.

"Не думав, що це можливо. Навіть один раз виграти Лігу чемпіонів дуже складно. Ми виграли її тричі за чотири сезони", - підкреслив Тоні Кроос.

А Кріштіано Роналду заявив, що його критикам знову доведеться замовкнути: "Це був неймовірний, ще один приголомшливий сезон. Дуже радий, що завершив його перемогою в Лізі чемпіонів і рекордом. Я відповів всім критикам на поле. Тим, хто мене критикував, доведеться знову вимкнути свої шарманки".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Джанлуїджі Буффон прокоментував поразку "Ювентуса".