RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Билися за країну: гравці збірної України прокоментували перемогу над Фінляндією

Гравці збірної України поділилися своїми враженнями після перемоги в матчі кваліфікації на ЧС-2018 проти збірної Фінляндії.

Андрій Ярмоленко: "Важка перемога. Думаю, що гра забувається, а результат залишається - це підходить для сьогоднішньої гри. Перший тайм - взагалі жахливий, грали незрозуміло в що. А в другому вже зрозуміли, що якщо не виграємо, то боротися за вихід на чемпіонат світу буде безглуздо. Довелося включати бойові якості. Билися за країну, за результат. Вболівальники повинні бути задоволені самовіддачею".

Євген Коноплянка: "Після сьогоднішнього матчу можете називати мене просто Піппо Індзагі. Я радий був опинитися в цій позиції і принести такі важливі три очки команді".

Артем Бесєдін: "Я виходив, коли ми вигравали 1:0, і завдання у мене було створювати небезпечні моменти біля воріт Фінляндії. Але ми пропустили гол, і добре, що швидко забили. Як вдалося забити? Десь чуйка допомогла - я ж нападник і повинен забивати. Я відчув момент, опинився в потрібному місці. Гол за збірну - це найприємніше, що може бути".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Андрій Шевченко похвалив гравців збірної України за характер.