RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мужики: Шевченко похвалив гравців збірної України за характер

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував виїзну перемогу "жовто-синіх" в матчі кваліфікації на ЧС-2018 проти збірної Фінляндії.

"Кінець сезону, всі втомлені. Важливо було підняти мотивацію хлопцям, і я радий, що вони нас почули і зрозуміли. А гру оцінювати важко - це не гра була, а битва. Сьогодні наші футболісти вистояли характером, показали, що вони мужики, що їм не все одно. Для мене це зараз найголовніше. Подякував тільки що хлопцям, в першу чергу не за гру, а за те, що вони боролися. був такий матч, що необхідно було показати весь свій характер. І футболісти нашої команди з цим впоралися", - наводить слова Шевченка Dynamo.kiev.ua.

"Про яку тактику можна говорити, якщо хлопці втомилися. Я бачив, що вони сьогодні віддають свої останні сили. Навіть на тренуваннях було видно, наскільки втомленими до цього матчу підходять деякі хлопці. Ми попросили команду зіграти компактно, як можна простіше і з максимальним відпрацюванням в обороні. Всі хлопці це зробили", - також сказав головний тренер української збірної.

Як повідомляв "Апостроф", після перемоги над Фінляндією українська збірна займає четверте місце у своїй відбірковій групі.