RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ребров розповів, чому вирішив очолити клуб із Саудівської Аравії

Колишній наставник київського "Динамо" Сергій Ребров розповів про те, як у нього з'явився варіант із працевлаштуванням в Саудівській Аравії, де він очолив місцевий "Аль-Ахлі".

За словами українського фахівця, спочатку він навіть не думав про переїзд в таку далеку країну.

"Мені подзвонив один з українських агентів і сказав, що є інтерес цього ФК. Звичайно, спочатку я не особливо розглядав подібні пропозиції, було бажання попрацювати в Європі, але після бесіди з президентом клубу ситуація змінилася. Перший раз ми розмовляли близько години, мене вразили його знання, питання, які він мені ставив. Через кілька днів він набрав мене ще раз - і ми знову говорили цілу годину. Така зацікавленість не могла не підкупити. Взаємовідносини з президентом дуже важливі, і у нас вони вже вишикувалися.

Вивчив все, що міг. Подивився відразу кілька матчів з його участю. Знав історію. Знав, що "Аль-Ахлі" бореться за найвищі місця в національному чемпіонаті. Знав, що команда вийшла в чвертьфінал азіатської Ліги чемпіонів. Мене підкупило бажання керівників розвивати клуб. Після всіх цих розмов я зрозумів, що у нас одне спільне бажання - прогресувати", - сказав Ребров в інтерв'ю "Команді №1".

Наставник зазначив, що йому подобається бути в клубі, який ставить перед собою максимальні завдання.

"Інакше я б не вибрав цю команду! Можна було піти в колектив без завдань в Європі, набити там шишки, як того хотіли, але це дещо інший рівень. Я хочу працювати там, де ставляться максимальні завдання", - додав фахівець.

Також Ребров прокоментував питання про заробітну плату в новому клубі. За інформацією ЗМІ, в Саудівській Аравії фахівець буде заробляти близько 2,5 мільйона євро за сезон.

"Мій основний заробіток полягає не в тому контракті, який я підписав, а в тому, що нам вдасться виграти. Для мене це важливо", - резюмував українець.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українські футболісти вразили мережа грою на передовій на Донбасі.