RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Тікає, як злодій: промоутер Ломаченка жорстко образив непереможного боксера

Промоутер Василя Ломаченка Боб Арум розповів про те, чому команді українця не вдається домовитися про бій з кубинським чемпіоном Гільєрмо Рігондо.

"Рігондо просто мішок з лайном. Він тільки пише в соціальних мережах, а коли потрібно сісти і домовитися - одне і те ж "не хочу битися в 130 фунтах, давайте в проміжній вазі". Завжди чую одне виправдання", - наводить слова Арума sovsport.ru.

"Варто тільки почати справжню розмову, він тікає, як злодій. Що б ми не запропонували на початку розмови, вони все одно тікали, як злодії. Вони не хочуть домовлятися. Вони не хочуть битися. Якщо вони захочуть - у них є мій номер, він не секретний. Мені можна зателефонувати. Але поки тільки розмови в "Твіттері" про бій з Ломаченком".

Також Арум розповів, чому зірвався реванш Ломаченка проти Орландо Салідо: "Ми зробили йому фінальну пропозицію. Його влаштував гонорар. І тоді він почав: "Ой, у мене захворіла рука. Я не можу вкластися у вагу до серпня". Ми виводимо бокс на новий рівень на ESPN, і не потрібно нам пудрити мізки".

Нагадаємо, раніше менеджер Ломаченка Егіс Клімас різко відповів Рігондо.

Як повідомляв "Апостроф", наступним суперником Ломаченка стане колумбійський боксер.