RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Російський олімпійський чемпіон влаштував п'яний дебош у храмі: опубліковано фото

Знаменитий російський біатлоніст, чотириразовий олімпійський чемпіон Олександр Тихонов оскандалився в стані алкогольного сп'яніння.

Тихонов увірвався в храм в селі Уйське Челябінської області, забрав ікону, яку сам же і подарував кілька років тому, а також накинувся на неповнолітню дівчинку.

"Сьогодні О.І. Тихонов забрав ікону з храму. Це відбувалося при безлічі парафіян. Прийшовши в нетверезому стані, він почав свою промову з образ настоятеля. Коли Тихонов виходив з іконою, він накинувся на неповнолітню дівчинку, яка його сфотографувала. Відбираючи фотоапарат, він заподіяв біль, зриваючи фотоапарат з її шиї і штовхаючи усією своєю силою.

На завершення, він замахнувся на неї кулаком. Лише завдяки прихожанам храму він не встиг її вдарити - вони його зупинили. Тепер ми бачимо, який у нас насправді прославлений земляк. У зв'язку з цим, виникає питання, чи може бути почесним громадянином району ця людина, яка піднімає руку на дітей, і чи може школа носити його ім'я?", - йдеться в повідомленні на сторінці храму в соцмережі.

Пізніше Тихонов заявив, що не поверне ікону в храм до тих пір, поки у церкві не з'явиться інший настоятель.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що непристойні пропозиції російського волейболіста обурили мережу.