RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ліга Європи: букмекери дали прогноз на матчі "Олімпіка" і "Олександрії"

27 липня "Олімпік" і "Олександрія" проведуть свої перші матчі в рамках третього раунду кваліфікації Ліги Європи. "Олімпік" у Києві буде приймати грецький ПАОК, а "Олександрія" в Румунії зіграє з "Астрою".

Букмекери вважають "Олімпік" аутсайдером у протистоянні з ПАОКом. На перемогу українського клубу в першому матчі можна поставити з коефіцієнтом 6,00, на нічийний результат - 3,80, а на перемогу грецького клубу - 1,60.

На те, що в раунд плей-офф кваліфікації Ліги Європи пройде "Олімпік", букмекери дають коефіцієнт 5,50, а на ПАОК - 1,15.

Що стосується протистояння "Астри" і "Олександрії", то тут букмекери розцінюють шанси команд на вихід у наступний етап як практично рівні. Так, на "Астру" можна поставити з коефіцієнтом 1,85, а на "Олександрію" - 1,95.

У першому матчі фаворитом є "Астра". Коефіцієнт на перемогу господарів поля - 2,25, на нічийний результат - 3,20, а на перемогу гостей - 3,30.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що букмекери вважають "Динамо" фаворитом у матчах кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Янг Бойз".