RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У МВС зробили гучну заяву про матч "Динамо" на Донбасі: опубліковано документ

Київське "Динамо" звернулося до Міністерства внутрішніх справ України та Служби безпеки України з проханням дати рекомендації щодо можливості проведення матчу Прем'єр-ліги в Маріуполі.

У МВС заявили про недоцільність проведення матчу "Маріуполь" - "Динамо" в Маріуполі та рекомендували перенести гру в інше місто.

"З серпня 2016 року СБУ встановлено для Донецької області рівень терористичної загрози "червоний" (реальна загроза). Водночас матч "Динамо" в Маріуполі заплановано на 26.08.2017, що викликає додаткові ризики. Це обумовлено тим, що напередодні святкування Дня незалежності України в районі проведення антитерористичної операції відбувається значне загострення оперативної обстановки.

Зважаючи на реальний стан загроз, проведення матчу сьомого туру Прем'єр-ліги на стадіоні "Іллічівець" у Маріуполі вважаємо недоцільним і пропонуємо невідкладно розглянути питання щодо зміни місця його проведення", - йдеться в листі МВС за підписом першого заступника міністра Сергія Ярового.

В СБУ також зазначили, що існує потенційна загроза терористичних актів і підкреслили, що в разі проведення матчу в Маріуполі необхідно буде посилити заходи безпеки.

Документи було опубліковано на офіційному сайті "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що знаменитий український тренер розкритикував "Динамо" і "Карпати" за відмову їхати до Маріуполя.